Steenslagfolie bescherming

  • mercedes_cklasse_amg_steenslagfolie_bescherming_wrappen
  • mercedes_cklasse_amg_spiegels_bescherming_steenslagfolie_wrappen
  • mercedes_cklasse_amgpakket_steenslagfolie_kofferbakruimte_bescherming_sticker

Krasjes, steenslag, hinderlijke strepen, insectenresten die niet of moeilijk te verwijderen zijn, teer op de weg. Baalt u ook zo van lakbeschadigingen op uw dierbare auto?

Beschermingsfolie
Tijd voor een stevige maatregel: de beschermingsfolie van Sign-Express.nl. Onze speciale folie bestaat uit meerdere lagen van speciale materialen die uw lak beschermen. Het materiaal is slijtvast en gaat daardoor jaren mee. De folie is UV-stabiel en hecht permanent.

U bepaalt zelf welk deel van de auto u beschermt. Sommigen kiezen alleen voor de kwetsbare motorkap en voorbumper, maar veel automobilisten laten hun voertuig geheel inpakken. Dus inclusief buitenspiegels, instaplijsten, stootstrips, spatborden en kofferbakrand.

De folie is trouwens op elk gewenst moment weer eenvoudig te verwijderen. Gewoon met de hand. Verwarm de folie eerst voor met een haarföhn en trek de folie vervolgens los.

Alle voordelen van beschermingsfolie op een rij
- volledig transparant en dus onzichtbaar
- makkelijk in onderhoud
- oersterk materiaal: krassen en steenslag krijgen geen kans
- nooit geen kosten meer voor het overspuiten van uw auto
- makkelijk te verwijderen

Hoge inruilwaarde
Bent u ondernemer en denkt u eraan uw wagenpark over te spuiten in de huisstijl van uw bedrijf? Denk twee keer na. Want: uw auto’s zijn minder geld waard als ze in ‘moeilijk te verkopen kleuren’ zijn gespoten. Vervelend als u ze onverhoopt weer moet verkopen! Carwrapping is dan misschien iets voor u. Daarbij plakken we over de auto een dun laagje vinyl met bijvoorbeeld uw logo. Kiest u in de toekomst voor een andere reclameboodschap, verandert u van huisstijl of verkoopt u de auto, dan halen we de folie er weer vanaf. Uw auto brengt dan meer geld op omdat de originele kleur weer onder de folie vandaan komt! Maar ook omdat de folie uw auto al die jaren heeft beschermd tegen steenslag, krassen en andere beschadigingen!